KATEGORI


STIFTELSEN NYTT OSEBERGSKIP


RSS RSS Nyhetsfeed 


FACEBOOK
BILDEDAGBOK
EMNEORD
SISTE INNLEGG

ARKIV

KATEGORIER


14.05.14 10:42

Fransk TV3 på besøk

- PUBLISERT AV olehf 

Nyheter 

../innovaeditor/assets/IMG_5204s_FOTO_TORDIS_ODBEHR.jpg
Vikinger fascinerer i stoe deler av verden. Det var bakgrunnen da franske TV3 kom på besøk i midten av mai.

Da hadde allerede den franske produsenten Solého Gherdane og deres norske researcher Hilde Korsæth vært på rekognosieringstur til Tønsberg i april. De likte åpenbart hva de så, og besluttet seg for å komme tilbake med fullt mannskap for å filme aktivitetene rundt «Saga Oseberg» og Vikingodden. I to dager holdt de på med å filme båtbygging og andre håndverksaktiviteter, i tillegg til en tur på fjorden med det flotte skipet vårt.

Opptakene vil inngå i et storslått program som skal fortelle om vikingene og deres ferder ut i verden, fra Norge til Normandie, Spania og Sicilia. I skrivende stund er det ikke avgjort nøyaktig når den franske kanalen vil sende programmet, men styreleder og medieansvarlig Einar Chr. Erlingsen i Stiftelsen Nytt Osebergskip er strålende fornøyd med at vi har markert Tønsberg og Vestfold utrykkelig på det internasjonale kartet over spennende vikingaktiviteter. Dette er langt fra første gang et utenlands TV-selskap har besøkt oss, tidligere har bl.a. både japansk TV og BBC Scotland laget innslag om «Saga Oseberg».


     

 KOMMENTARER


[ skrevet av , 23.08.14 12:14 ]

Hei.,jeg hadde hatt lyst til å få være med i denne flotte gjengen av mennesker som jobber og har interesse av dette med vikinger. Har dere noen møter som en kan komme på for å få litt info om hva dere jobber med og hvor. Eller om en bare kan komme innom for en god og hyggelig prat.
God hilsen fra Mona Wasa. Hortensveien 218 B. 3157. Barkåker
Telefon: 99302378.

reply


ditt navn*

din epost adresse*

kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verifiseringskode*
 
kommentar notat